vineri, 29 mai 2015

oricum te f_t, dar altceva mai ai de oferit?


Există în lume un anumit gen de tipă pe care sigur l-ai  întâlnit şi tu. E genul ăla pe la 20 de ani, frumuşică, dar nu chiar atât de frumosă pe cât îşi imaginează, atotştiutoare, încăpăţânată, cu care de altfel nu te poţi înţelege prea mult şi cu care nu reuşeşti să ajungi la un compromis pentru că întotdeauna pleacă de la premisa că ea are dreptate. Ăsta e genul de fată datorită căreia a apărut expresia "bărbaţii sunt cei mai buni magicieni: f_t şi dispar", ăsta e genul de fată care a văzut de cele mai multe ori cum bărbaţii pot să bată recorduri la îmbrăcat după partida de amor.
E lesne de înţeles că nici un bărbat nu va căuta acest gen de tipă ca să o "ia acasă", dar dacă tot am ieşit la o cafea, o cină tre să îmi amortizez investiţia.
Dacă ai ceva mai mult de oferit unui bărbat, nu te mai juca cu focul, s-ar putea să te ardă. Fi interesantă, dar nu îngâmfată, fi sigură pe tine, dar nu incăpăţânată, caută şi tu o cale de compromis dacă îţi e simpatic şi ai şanse mari să nu ajungi tu asistenta magicianului.

Photo: imgkid.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu